정선우님의 아이디어 더 보기
Image 5 of 13 from gallery of Culture Forest / Unsangdong Architects. Courtesy of Unsangdong Architects

Image 5 of 13 from gallery of Culture Forest / Unsangdong Architects. Courtesy of Unsangdong Architects

4 | This Rock Climbing Gym Resembles A Big Rock | Co.Design | business + design

4 | This Rock Climbing Gym Resembles A Big Rock | Co.Design | business + design

Wettbewerb in Göttingen entschieden / Galeriehaus in Stampfbeton - Architektur und Architekten - News / Meldungen / Nachrichten - BauNetz.de

Wettbewerb in Göttingen entschieden / Galeriehaus in Stampfbeton - Architektur und Architekten - News / Meldungen / Nachrichten - BauNetz.de

Museum of Image and Sound | Diller Scofidio + Renfro - Arch2O.com

Museum of Image and Sound | Diller Scofidio + Renfro - Arch2O.com

Staircase / ramp at M - Museum, Leuven, NL. Click image to enlarge and visit the slowottawa.ca boards >> https://www.pinterest.com/slowottawa/

Staircase / ramp at M - Museum, Leuven, NL. Click image to enlarge and visit the slowottawa.ca boards >> https://www.pinterest.com/slowottawa/

Gallery - EM2N to Build Basel's New Museum of Natural History and State Archives - 5

Gallery - EM2N to Build Basel's New Museum of Natural History and State Archives - 5

PRODUCTORA . MALI Museum Extention. Lima (1)

PRODUCTORA . MALI Museum Extention. Lima (1)

Van Gogh Museum / Hans van Heeswijk Architects

Van Gogh Museum / Hans van Heeswijk Architects

Expect the Unexpected campaign | Client: The Burke Museum | The client needed to get the attention of students on campus but had barely the budget for a poster campaign. As our Open to Question installation was winding down, we proposed re-purposing the steel structures and simply re-skinning them with new graphics. The client was very happy to achieve maximum visual impact with minimal budget outlay | Designer: Studio Matthews

Expect the Unexpected campaign | Client: The Burke Museum | The client needed to get the attention of students on campus but had barely the budget for a poster campaign. As our Open to Question installation was winding down, we proposed re-purposing the steel structures and simply re-skinning them with new graphics. The client was very happy to achieve maximum visual impact with minimal budget outlay | Designer: Studio Matthews

Identidad Fundación Proa on Behance

Identidad Fundación Proa on Behance