소영님의 아이디어 더 보기
Brochstein Pavilion / Thomas Phifer & Partners, The Office of James Burnett

Brochstein Pavilion / Thomas Phifer & Partners, The Office of James Burnett

Labyrinthe de miroirs

Labyrinthe de miroirs

Architects Angus Richie and Daniel Tyler collaborated to design “The Lookout,” a mirrored timber cabin in the mountains of Scotland.

Architects Angus Richie and Daniel Tyler collaborated to design “The Lookout,” a mirrored timber cabin in the mountains of Scotland.

http://blog.bureaubetak.com/post/138443812349/dior-couture-ss16-mirror-set-musee-rodin-paris

http://blog.bureaubetak.com/post/138443812349/dior-couture-ss16-mirror-set-musee-rodin-paris

The residential building ‘Stadthaus Ballhausgasse’ fills a long-time void on on a street in the historic city centre of Graz (Austria), which is listed as “World Cultural Heritage”. Developed by HoG architektur, the street...

The residential building ‘Stadthaus Ballhausgasse’ fills a long-time void on on a street in the historic city centre of Graz (Austria), which is listed as “World Cultural Heritage”. Developed by HoG architektur, the street...

self-consciousness (mirror maze) vs. self-awareness + memory

self-consciousness (mirror maze) vs. self-awareness + memory

Jeppe Hein's 'Mirror Labyrinth'. Not strictly a labyrinth , more of a play space but extremely effective and compelling.

Jeppe Hein's 'Mirror Labyrinth'. Not strictly a labyrinth , more of a play space but extremely effective and compelling.

"The reflections of the smoked mirrored exterior allow the installation to embed itself within its context," says architect Scott Kyson

"The reflections of the smoked mirrored exterior allow the installation to embed itself within its context," says architect Scott Kyson

Mirrored Pavilion

Mirrored Pavilion

Mirror House. Danish-American architects MLRP in Copenhagen, has transformed an existing graffiti-plagued playground structure to an inviting and reflective pavilion as part of the new Interactive Playground Project in Copenhagen.

Mirror House. Danish-American architects MLRP in Copenhagen, has transformed an existing graffiti-plagued playground structure to an inviting and reflective pavilion as part of the new Interactive Playground Project in Copenhagen.