영민님의 아이디어 더 보기
Jarlshof - near Sumburgh, Shetland Islands, Great Britain; the Viking settlement of the Jarlshof site was hidden until a storm in the late 1800s exposed some of the remains from late Iron Age buildings (before 800 AD); built in a circular fashion around a central hub with small rooms and storage areas leading off of it.

Jarlshof - near Sumburgh, Shetland Islands, Great Britain; the Viking settlement of the Jarlshof site was hidden until a storm in the late 1800s exposed some of the remains from late Iron Age buildings (before 800 AD); built in a circular fashion around a central hub with small rooms and storage areas leading off of it.

Wing House, near Rancho Santa Fe, California, designed by architect Wallace E. Cunningham

Wing House, near Rancho Santa Fe, California, designed by architect Wallace E. Cunningham

'Hobbit' house in the Cotswolds. / stone house / rustic home / The Green Life <3

'Hobbit' house in the Cotswolds. / stone house / rustic home / The Green Life <3

Casa sobrado com fachada moderna em terreno 12x30 - conheça todos os ambientes!

Casa sobrado com fachada moderna em terreno 12x30 - conheça todos os ambientes!

Door in the Harz Mountains - Germany

Door in the Harz Mountains - Germany

KNSTRCT Travel #Instagame Reveal — KNSTRCT – Carefully Curated Design News

KNSTRCT Travel #Instagame Reveal — KNSTRCT – Carefully Curated Design News

Tengbom's completes pine cone-inspired trail centre in a Swedish nature reserve

Tengbom's completes pine cone-inspired trail centre in a Swedish nature reserve

Résultats Google Recherche d'images correspondant à http://www.plataformaarquitectura.cl/wp-content/uploads/2007/12/929616068_cjm.jpg

Résultats Google Recherche d'images correspondant à http://www.plataformaarquitectura.cl/wp-content/uploads/2007/12/929616068_cjm.jpg

Smart Design Studio has designed a visitor centre for a privately owned, formal garden in Oberon, New South Wales. The centre houses a cafe, gift shop, nursery and information desk. The grass-covered building surrounds a twenty-four-metre-diameter courtyard dominated by a large bronze sundial to show the time throughout the day and the seasons throughout the year. The building’s environmental design features include the use of the earth to stabilize temperatures, geothermal heating and…

Smart Design Studio has designed a visitor centre for a privately owned, formal garden in Oberon, New South Wales. The centre houses a cafe, gift shop, nursery and information desk. The grass-covered building surrounds a twenty-four-metre-diameter courtyard dominated by a large bronze sundial to show the time throughout the day and the seasons throughout the year. The building’s environmental design features include the use of the earth to stabilize temperatures, geothermal heating and…

deep green, but with more gray - green as highlight

deep green, but with more gray - green as highlight