datacenter 입면

28 Pins
 · Last updated 2y
Curated by
a very tall building with lots of windows on it's side and trees in front
ArchDaily
Deloitte Corporate Building by Cristian Fernández Arquitectos #architecture #archdaily #santiago #chile #instagood #iphonesia #cfa (at Edifi...
a building with wooden panels on the front and side walls, along with green grass
Vilela Florez designs Bamboo House with chevron-pattern exterior in Brazil
the front entrance to hayes, an art gallery
The expansion of Hayes Primary School in Croydon has transformed the whole structure of the school and its learning environments. The expansion has enabled the number of pupils to be increased from 315 to 420. A new aluminium screen was constructed to the front and side elevations. The screen’s purpose is to reflect the canopies of the mature trees surrounding the site and, in turn, reduce the apparent visual mass of the building.
the exterior of an english national ballet building at dusk with people walking around and sitting on benches
Glenn Howells Architects creates a translucent, lantern-like home for the English National Ballet
the head gasket is shown with measurements for each cylinder and its corresponding parts
The CRC façade of C.F Moller & MOE’s SDU Technical Faculty | Floornature
the side of a building with multiple windows
Instituto Andaluz de Biotecnología
an airplane is flying in front of a building with many vertical lines on it's side
*스포츠 센터 [ Brisac Gonzalez ] Pajol Sports Centre
파리 시내에 위치한 파졸 스포츠 센터는 지역주민들의 다양한 여가활동 지원과 커뮤니티 활동 보장을 위해 제안된다. 2개층 높이에 47미터x 27미터 크기의 스포츠홀이 위치한 상층부는 메시브한 볼륨으로 각각 파사드에 패턴화된 개구부와 지붕에 디자인된 톱날 같은 형태의 천장으로 채광과 환기를 확보한다. 저층부는 주민들의 공용공간 제공을 위해 휘트니스 센터와 전시장, 동측 대형 테라스가 투명한 글래스 파사드 속에..
the building is made out of wood and has many windows
Javier de las Heras Solé wraps Spanish music school in perforated metal skin
Javier de las Heras Solé wraps Spanish music school in perforated metal skin
a black car is driving down the street in front of a building with a sign that says hermess
@afreenpoetry's profile on influence.co
a building with wooden slats on the front and side walls, along with a tree
Morehampton Mews / ODOS architects
Morehampton Mews / ODOS architects | ArchDaily
the building is made out of wood and has vertical slats on it's sides
Parkhaus Inselhalle Lindau, Auer Weber - Lindau (Bodensee) (D). Foto: Aldo Amoretti
an abstract black and white pattern with vertical lines
artearchitetturadesign
MarcelloMorandini (1940) 570B-2010