Sohee님의 아이디어 더 보기
No.653 村田裕介(京都大学大学院) 杉森大起(立命館大学大学院) 渡邉匠(大阪市立大学大学院)

No.653 村田裕介(京都大学大学院) 杉森大起(立命館大学大学院) 渡邉匠(大阪市立大学大学院)

2. Preis: Orte Mehr

2. Preis: Orte Mehr

El Hombre del tiempo - tablero de juego El Hombre del Tiempo es un trabajo de arquitectura y geografía experimental realizado en el ámbito del Área de Proyectos Arquitectónicos de la titulación de...

El Hombre del tiempo - tablero de juego El Hombre del Tiempo es un trabajo de arquitectura y geografía experimental realizado en el ámbito del Área de Proyectos Arquitectónicos de la titulación de...

Architectural Rendering, 3d Rendering, 3d Architectural Rendering, Watercolor Art - Softness and Warmth

Architectural Rendering, 3d Rendering, 3d Architectural Rendering, Watercolor Art - Softness and Warmth

Pauline Tondreau via @portfoliobox

Pauline Tondreau via @portfoliobox

#ClippedOnIssuu from Tuning Architecture | Thesis Program

#ClippedOnIssuu from Tuning Architecture | Thesis Program

PRISME || Internacional Mediterranean Sea Club || Segundo Premio

PRISME || Internacional Mediterranean Sea Club || Segundo Premio

Andrew Chard. Rotary Model, Year 3, Semester 1. Oxford Brookes University. [Online Image] Retrieved on January 10, 2017 from http://andrew-chard.tumblr.com/post/113635715797/year-3-semester-1-rotary-model

Andrew Chard. Rotary Model, Year 3, Semester 1. Oxford Brookes University. [Online Image] Retrieved on January 10, 2017 from http://andrew-chard.tumblr.com/post/113635715797/year-3-semester-1-rotary-model

arkitekcher:  Kew House | Piercy & Company     - This 4 bedroom family home in the Kew Green Conservation Area of Richmond-Upon-Thames draws on the adjacent Royal Kew Gardens and original vernacular buildings for guidance. Inserting a crisp weathering steel volume into a 19th century brick shell, it balances the demands of a contemporary family home with the needs of the Conservation Area.

arkitekcher: Kew House | Piercy & Company - This 4 bedroom family home in the Kew Green Conservation Area of Richmond-Upon-Thames draws on the adjacent Royal Kew Gardens and original vernacular buildings for guidance. Inserting a crisp weathering steel volume into a 19th century brick shell, it balances the demands of a contemporary family home with the needs of the Conservation Area.

f8c1f7dc515426c854ff985457214a18.jpg 640×436 pixels

f8c1f7dc515426c854ff985457214a18.jpg 640×436 pixels