이 아이디어와 더 많은 아이디어를 탐색하세요!

스페샬 박'스 :: 노리단, 부산 온천천에 뜨다!

스페샬 박'스 :: 노리단, 부산 온천천에 뜨다!

the Empty Pavilion, Detroit. Designed by McLain Clutter, University of Michigan Taubman College of Architecture and Kyle Reynolds, University of Wisconsin at Milwaukee School of Architecture and Urban Planning, along with a team of students from the University of Michigan.

the Empty Pavilion, Detroit. Designed by McLain Clutter, University of Michigan Taubman College of Architecture and Kyle Reynolds, University of Wisconsin at Milwaukee School of Architecture and Urban Planning, along with a team of students from the University of Michigan.

Join buildyful.com - the global place for architecture students.~~Triumph Architectural Treehouse Award 2014

Join buildyful.com - the global place for architecture students.~~Triumph Architectural Treehouse Award 2014

Visitors to this installation in northern Denmark by German artist Thilo Frank are invited to walk through a contorted loop of timber while listening to the sounds of their voices and footsteps played back to them (+ slideshow).

Visitors to this installation in northern Denmark by German artist Thilo Frank are invited to walk through a contorted loop of timber while listening to the sounds of their voices and footsteps played back to them (+ slideshow).

plastique fantastique inflates bubble around landmark in helsinki

plastique fantastique inflates bubble around landmark in helsinki

Google Image Result for http://ad009cdnb.archdaily.net/wp-content/uploads/2012/08/1345940794-bnl-ven-7-333x500.jpg

Venice Biennale 2012: Venezuela Pavilion

Google Image Result for http://ad009cdnb.archdaily.net/wp-content/uploads/2012/08/1345940794-bnl-ven-7-333x500.jpg

HEADS at beach Hoek van Holland | Rob Sweere

HEADS at beach Hoek van Holland | Rob Sweere

Courtesy of Atelier Marko Brajovic

Brazil Pavilion – Milan Expo 2015 / Studio Arthur Casas + Atelier Marko Brajovic

Courtesy of Atelier Marko Brajovic

CARVE vertical playground equipment - sandwiched in a wall

CARVE vertical playground equipment - sandwiched in a wall

Children’s Playhouse ‘Sam + Pam’ / Office of McFarlane Biggar Architects + Designers Inc.

Children’s Playhouse ‘Sam + Pam’ / Office of McFarlane Biggar Architects + Designers Inc.

Pinterest
검색