Inhwan Seok
Inhwan님의 아이디어 더 보기
#conceptual #model #arq

#conceptual #model #arq

Outfits for minimalists #mens #fashion

Outfits for minimalists #mens #fashion

크로시(crosy) | StyleShare

크로시(crosy) | StyleShare

Outfit grid - Checked shirt & jeans http://www.99wtf.net/category/men/mens-fasion/

Outfit grid - Checked shirt & jeans http://www.99wtf.net/category/men/mens-fasion/

When you have a pair of earthy coloured pants. http://www.99wtf.net/category/young-style/casual-style/

When you have a pair of earthy coloured pants. http://www.99wtf.net/category/young-style/casual-style/

1,145 Me gusta, 6 comentarios - The Stylish Man (@stylishmanmag) en Instagram: "Grid from @awalker4715 featuring @koiocollective "

1,145 Me gusta, 6 comentarios - The Stylish Man (@stylishmanmag) en Instagram: "Grid from @awalker4715 featuring @koiocollective "

4,492 Me gusta, 18 comentarios - SuitGrids For All (@suitgrid) en Instagram: "Follow @inisikpe for daily style  #suitgrid to be featured  _______________________ #SuitGrid by…"

4,492 Me gusta, 18 comentarios - SuitGrids For All (@suitgrid) en Instagram: "Follow @inisikpe for daily style #suitgrid to be featured _______________________ #SuitGrid by…"

Outfit grid - Checked shirt.. lose the jeans, add some flex Chinos...

Outfit grid - Checked shirt.. lose the jeans, add some flex Chinos...

연남동                                                       …

연남동 …

Designed in 2011 by architects Pieterjan Gijs and Arnout Van Vaerenbergh, this surrealistic folly in the Belgian city of Borgloon is composed of 100 evenly spaced layers of steel that are stacked, in the form of a nave and steeple. Inspired by local church buildings, the 30-foot-high structure was created as a longterm work of public art along a walking path.

Designed in 2011 by architects Pieterjan Gijs and Arnout Van Vaerenbergh, this surrealistic folly in the Belgian city of Borgloon is composed of 100 evenly spaced layers of steel that are stacked, in the form of a nave and steeple. Inspired by local church buildings, the 30-foot-high structure was created as a longterm work of public art along a walking path.