Nis

Ontdek de beste nis ideeën om een stijlvolle inrichting te creëren. Geef je ruimte een unieke uitstraling met deze inspirerende ideeën voor nissen.
De keukennis is een van de populairste keukentrends van 2024. Integreer zo grote apparaten op een elegante manier in het keukendesign. Tevens biedt een nis extra ruimte, creëert het een opgeruimde uitstraling in de keuken én voegt het een stijlvolle touch toe aan de keuken. Door de nis te accentueren met kleur of led-verlichting, maak je het plaatje van de woonkeuken helemaal compleet. Beige Kitchen, Coffee Corner, New Forest, Coffee Kitchen, Küchen Design, Home Decor Kitchen, Home Kitchens, Kitchen Decor, Room Divider

Keukentrends 2024: Nis

De keukennis is een van de populairste keukentrends van 2024. Integreer zo grote apparaten op een elegante manier in het keukendesign. Tevens biedt een nis extra ruimte, creëert het een opgeruimde uitstraling in de keuken én voegt het een stijlvolle touch toe aan de keuken. Door de nis te accentueren met kleur of led-verlichting, maak je het plaatje van de woonkeuken helemaal compleet.

Avatar
Lisl Van den Broeck