hyejin님의 아이디어 더 보기
Kitchen extension / renovation with simple glass roof design, this is very achievable on your typical London Terrace. (From George Clarke website)

Kitchen extension / renovation with simple glass roof design, this is very achievable on your typical London Terrace. (From George Clarke website)

architects Adamo-Faiden have completed a building in Buenos Aires that could either be used for offices or apartments.

architects Adamo-Faiden have completed a building in Buenos Aires that could either be used for offices or apartments.

Maison Du Batiment D’Aquitaine - FFB  |  NADAU LAVERGNE studio Location: Bordeaux, France  |  Link: Video - Executive Creative Director + Postproduction : Pawel Podwojewski - Art Director / Lead Digital Artist: Dmitriy Belozertsev

Maison Du Batiment D’Aquitaine - FFB | NADAU LAVERGNE studio Location: Bordeaux, France | Link: Video - Executive Creative Director + Postproduction : Pawel Podwojewski - Art Director / Lead Digital Artist: Dmitriy Belozertsev

theblog

theblog

Poll: Which Project Do You Think Should Be Awarded the 2015 RIBA Stirling Prize?,Nominated: Burntwood School, Wandsworth (London) / Allford Hall Monaghan Morris. Image © Timothy Soar

Poll: Which Project Do You Think Should Be Awarded the 2015 RIBA Stirling Prize?,Nominated: Burntwood School, Wandsworth (London) / Allford Hall Monaghan Morris. Image © Timothy Soar

paradis express: Taipei City, Shihlin paper ruined factory

paradis express: Taipei City, Shihlin paper ruined factory

Layers of decay and use. Mystery, timeworn, deep sense of history and conflict. Beautiful with a tinge of sadness. (Commentary by Molly Morrissey, www.mollymorrissey.com)

Layers of decay and use. Mystery, timeworn, deep sense of history and conflict. Beautiful with a tinge of sadness. (Commentary by Molly Morrissey, www.mollymorrissey.com)

Sunk into a slope beside a stream in Portugal’s Caniçada Valley, the rear of this vacation retreat’s ground floor is deeply removed from the outdoors. Fortunately, architecture firm Carvalho Araújo found a way to direct natural light into the kitchen by pairing a skylight with a double-height funnel. The narrow band provides just a modicum of illumination, but it’s a potent reminder of the scenery on high.

Sunk into a slope beside a stream in Portugal’s Caniçada Valley, the rear of this vacation retreat’s ground floor is deeply removed from the outdoors. Fortunately, architecture firm Carvalho Araújo found a way to direct natural light into the kitchen by pairing a skylight with a double-height funnel. The narrow band provides just a modicum of illumination, but it’s a potent reminder of the scenery on high.

Edificio LeBreton 4482 / Barq

Edificio LeBreton 4482 / Barq

Dan Gayfer Design

Dan Gayfer Design