Kwang Yeon Cho
Kwang Yeon님의 아이디어 더 보기
The crane building front entrance

The crane building front entrance

BKM – New Bündner Kunstmuseum / Barozzi/Veiga

BKM – New Bündner Kunstmuseum / Barozzi/Veiga

© Cemal Emden

© Cemal Emden

The courtyard provides a place of sanctuary for the special-needs residents. Floating light fixtures add to the contemplative, otherworldly feeling.

The courtyard provides a place of sanctuary for the special-needs residents. Floating light fixtures add to the contemplative, otherworldly feeling.

b.e architecture’s Canterbury Road Residence project

b.e architecture’s Canterbury Road Residence project

natural light + open space, without compromising privacy

natural light + open space, without compromising privacy

Moriyama, Nagoya

Moriyama, Nagoya

Photo by Florian Grohen -- To create a light-filled house, architect Elaine Richardson created the Open House in Sydney, Australia as a place the family could hold a party. To add more space, the atrium opens up on three sides thanks to sliding glass doors.

Photo by Florian Grohen -- To create a light-filled house, architect Elaine Richardson created the Open House in Sydney, Australia as a place the family could hold a party. To add more space, the atrium opens up on three sides thanks to sliding glass doors.

:: INTERIORS :: Takashi Yamaguchi - House in Ise, I love it when a interior courtyard can be incorporated #interiors

:: INTERIORS :: Takashi Yamaguchi - House in Ise, I love it when a interior courtyard can be incorporated #interiors

Courtyard of a 200 year old Chinese home, reassembled in the Peabody Essex Museum in Salem, MA (www.pem.org/...)

Courtyard of a 200 year old Chinese home, reassembled in the Peabody Essex Museum in Salem, MA (www.pem.org/...)