Pinterest • 전 세계의 아이디어 카탈로그

A room with wicker walls forms part of this sanctuary that Argentinian office Estudio Normal has built in the home of a Buenos Aires-based chef

Wang Shu - Ceramic House - Klink

australian architecture firm DKO has adapted this building with a listed façade into apartments by inserting a perforated metal box set 1.3 meters within the existing walls to create a ‘shadow gap’ between old and new. read the article on #designboom! #architecture #melbourne

The line that sticks out to me is the vertical line which are found in all rooms such as bedrooms, the tile, and also on the exterior design in the house, which is shown in this picture.

Ginger-and-Smart-Store-Gold-Coast-by-Flack-Studio-Yellowtrace-13.jpg (1500×2002)

5afdd2a0ecb325d74f2224057f48bac5.jpg (1500×1124)